Umurbey Mahallesi’nde muhtarlık seçimi tekrarlanacak !

Edirne’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde merkez ilçeye bağlı 1750 seçmenin yaşadığı Umurbey Mahallesi’nde oy kullanacak seçmenler için Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 6 sandık kuruldu. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayan oy sayım işlemleri, 6 sandığın 5’inde tamamlandı ve ıslak imzayla tutanak altına alındı. İddiaya göre 6’ncı sandık olan 3153 numaralı sandıkta...

Umurbey Mahallesi’nde muhtarlık seçimi tekrarlanacak !

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde merkez ilçeye bağlı 1750 seçmenin yaşadığı Umurbey Mahallesi’nde oy kullanacak seçmenler için Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 6 sandık kuruldu. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayan oy sayım işlemleri, 6 sandığın 5’inde tamamlandı ve ıslak imzayla tutanak altına alındı. İddiaya göre 6’ncı sandık olan 3153 numaralı sandıkta oy sayım işlemleri tamamlanmadan, bir temizlik görevlisi tarafından muhtarlık seçimi için kullanılan pusulalar, kullanılmayan diğer pusulalarla birlikte çöpe atıldı. Sandık görevlileri tarafından durumun tespit edilirken, muhtar adayları da duruma itiraz etti. Yaşanan olay, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği oy pusulalarının sayılmasının ardından Edirne İlçe Seçim Kurulu’na bildirilirken, İlçe Seçim Kurulu tarafından da konuya yönelik soruşturma başlatmıştı.

Edirne İlçe Seçim Kurulu, konuyla ilgili kararını açıkladı. Açıklanan karara göre Umurbey Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri 2 Haziran tarihinde tekrarlanacak.

Umurbey Mahallesi’nde muhtarlık seçimi tekrarlanacak !

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.